Over ons

 • Even voorstellen...

  Wij zijn Leon en Esther Geuns en wonen samen met onze kinderen Loes, Fer, Sil en 1 pleegkind op een boerderij aan de Waatskamp in Ospel.

  Als zorggezin van Bijzonder Jeugdwerk hebben wij al ruim 15 jaar pleegkinderen in huis in de leeftijd van 2 dagen tot 24 jaar. Sinds 2021 hebben wij dit uitgebreid met 24/7 begeleiding aan jonge moeders (14-27 jaar) om samen met hun kind een zelfstandige toekomst op te bouwen.

  Naast onze zorgboerderij hebben wij ook een boerderijwinkel waar dagelijks verse groenten, fruit, aardappelen en streekproducten van Limburgse bodem worden verkocht.

 • De zorgboerderij

  Moeder & kind traject.

  De moeders wonen op onze zorgboerderij en krijgen de kans om te groeien in het moederschap en daarvoor alle basisvaardigheden te ontwikkelen om voor zichzelf en hun kind te zorgen. Het verblijf duurt een half jaar tot een jaar. Gestreefd wordt dat na die tijd de jonge moeder in staat is om zelfstandig een veilig gezin te vormen met het kind.

 • De boerderijwinkel

  Iedere dag verse groenten, fruit, aardappelen en streekproducten van Limburgse bodem.

  In onze winkel kun je verse producten van het land kopen zoals aardappelen en groenten en fruit. Naast onze eigen producten bieden we streekproducten aan, die op een duurzame wijze geproduceerd zijn bij kleinschalige boeren en tuinders. Voorbeelden van deze producten zijn eieren, fruitsappen, honing, jam, stroop, meelproducten, diverse delicatessen en nog veel meer.

  Naast onze winkel hebben wij ook een verkoopautomaat waar je 24/7 onze verse producten kunt kopen.