Over ons

 • Even voorstellen...

  Wij zijn Leon en Esther Geuns en wonen samen met onze kinderen Loes, Fer, Sil en 1 pleegkind op een boerderij aan de Waatskamp in Ospel.

  Sinds 2005 bieden wij dagbesteding aan mensen met een lichamelijke, psychische of meervoudige beperking. Naast de zorgboerderij worden er aardappelen, asperges, prei en diverse koolsoorten verbouwd voor onze boerderijwinkel.

  Op een boerderij mogen er natuurlijk geen dieren ontbreken. Wij hebben schapen, kippen, konijnen, duiven, een ezel, ganzen, mini-varkentjes, honden en poezen.

 • De zorgboerderij

  Optimale zorg in een rustgevende omgeving.

  Op ons agrarisch bedrijf bieden wij dagbesteding aan mensen met een lichamelijke, psychische of meervoudige beperking. Onze doelstelling is het bieden van een zinvolle dagbesteding in een rustige omgeving waarbij het ritme van de dag en de seizoenen, rust, natuur en respect voor mens en dier een belangrijke rol spelen.

 • De boerderijwinkel

  Iedere dag verse groenten, fruit, aardappelen en streekproducten van Limburgse bodem.

  In onze winkel wat onderdeel is van de zorgboerderij, kun je verse producten van het land kopen zoals aardappelen en groenten en fruit. Naast onze eigen producten bieden we streekproducten aan, die op een duurzame wijze geproduceerd zijn bij kleinschalige boeren en tuinders. Voorbeelden van deze producten zijn eieren, fruitsappen, honing, jam, stroop, meelproducten, diverse delicatessen en nog veel meer.