Verkoopautomaat 24/7 geopend

10 mei 2018

Vanaf heden 24/7 aardbeien en asperges geschild en ongeschild verkrijgbaar in onze verkoopautomaat!
Zolang de voorraad strekt!

De nieuwe verkoopautomaat die Leon en Esther sinds kort geplaatst hebben is nu al een succes. “We hadden wel gedacht dat het zou gaan lopen maar dat het zo hard zou gaan!“. Dat waren de eerste enthousiaste woorden over de nieuwe vers-automaat.

Verkoopautomaat

Uit de automaat kun je seizoensgebonden producten kopen. Op dit moment zijn dat verse aardbeien en vers geschilde en ongeschilde asperges van eigen teelt. De nieuwe automaat staat aan de Waatskamp 114 in Ospel. Naast boerderijwinkel  ’t Winkelke, met beperkte openingstijden, is er nu de automaat waar je 24/7 verse producten kunt kopen.

Asperges

De asperges zijn dagelijks vers en zowel geschild als ongeschild verkrijgbaar. Het zijn asperges van eigen teelt, op=op.

’t Winkelke

In de winkel wat onderdeel is van een zorgboerderij, kun je verse producten van het land kopen zoals aardappelen, groenten en fruit. Naast de eigen producten bieden ze streekproducten aan, die op een duurzame wijze geproduceerd zijn bij kleinschalige boeren en tuinders. Voorbeelden van deze producten zijn eieren, fruitsappen, honing, jam, stroop, meelproducten, diverse delicatessen en nog veel meer.

De openingstijden van de boerderijwinkel zijn:
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 8:30 – 16:00 uur

(Foto Nederweert24)